Retourprocedure

Als je om welke reden dan ook niet tevreden bent over het product, dan kan je deze binnen 14 dagen na ontvangst retourneren naar:
Lingerie voor twee.nl
T.a.v. Christie Thiadens
Luttermolenweg 7
7587 RH De Lutte

Het eenvoudigst en voordeligst retourneer je het product als brievenbus-post. In dat geval heb je alleen geen verzendbewijsje. Stel dat het pakketje onverhoopt niet bij ons aankomt of onderweg beschadigd is geraakt, kan je PostNL dus niet aansprakelijk stellen. Wil je dat risico “afkopen” dan adviseren we je om retourzendingen aangetekend of als pakketpost (met traceercode) te versturen.

Voeg bij je retourzending altijd het  volledig ingevulde retourformulierwat in uw pakketje zit mee. Het product dient ongedragen te zijn (je mag het product alleen passen, zoals je dat in de winkel ook zou doen) en aangehechte kaartjes dienen nog steeds aan het product bevestigd te zijn. Indien het product na controle niet in goede staat retour ontvangen wordt, kun je geen aanspraak maken op terugbetaling of vervanging van het product.

Als we het product correct retour hebben ontvangen zullen we je kosteloos het alternatief (zoals door jou beschreven op het retourformulier) toesturen. Indien je restitutie van het aankoopbedrag prefereert dan kun je dit op het retourformulier aangeven en zullen we het bedrag binnen 2 weken na retourontvangst op je rekening of PayPal-account terugstorten.